Post by dandlabrafasttit on Feb 7, 2022 6:44:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots kristālu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Spēle ir laba, bet noteiktā līmenī jūs jebkurā laikā esat notriekts
forša un jautra spēle. Es ieteiktu jums lejupielādēt un atskaņot to ir patiešām forši.
Magica.io - Battle Royale پرتحرک yhu
Daudz sludinājumu. Pat ja jūs nomirstat un atsakāties, ka reklāma tiek atjaunota, tā joprojām atskaņo reklāmu, lai atgrieztos sākuma ekrānā. Pastāvīgi ir jāsamazina spēle, pēc tam atkal jāatver spēle, lai šīs reklāmas tiktu saīsinātas.Neatkarīgi no tiem ir pārāk daudz reklāmu, ko skatīties. Jūs pavadāt pusi laika vai vairāk, skatoties reklāmas, pat ja neskatāties tās, lai iegūtu visas priekšrocības.
Magica.io Laga cgg
Tajā ir pārāk daudz reklāmu, un ir ļoti viegli tikt nogalinātam vai iestrēgt, un viss jums der
Tā ir pienācīga spēle, taču brīdī, kad tas kļūst neiespējami, ikvienam ir vairāk nekā trīskāršs kaitējums un veselība kā jums, un dažreiz jūs izmantosit dārgakmeņus, lai atdzimtu, bet jūs atkal parādīsieties virsū kādam, un viņš jūs nošāva. Arī ai var redzēt jūs, kad jūs tos nevarat redzēt, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to.
Pārāk daudz reklāmu un šausmīga spēle.
Tam ir potenciāls. Man vienkārši pietrūkst (komandas) nāves mača, bezgalīgas izdzīvošanas. Tagad ir tikai nomākta, ka jūs nevarat atkārtoti atskaņot nevienu līmeni, ja neesat pabeidzis visu līniju (kur ai iegūst OP rīku, salīdzinot ar jums).
Izstrādātāji veidoja reklāmas un maksā, lai laimētu 98% no spēles ... tāpēc pasaule ir sūdīga, spēlējiet īstas spēles, nevis naudu ....
ADS ir neticami. Atinstalēšana palieciet prom, saglabājiet savus datus, šī nav spēle, tikai reklāmu ferma ar spēles elementiem.
Laba spēle. Mērķēšana ir nedaudz sarežģīta, bet es domāju, ka tā ir daļa no spēles. tas, kas mani TIEŠĀM kaitina, ir reklāmas. Viņi nāk starp posmiem un vienkārši nogalina mani bez iemesla! Es redzu reklāmu, es nospiežu x un tad es esmu miris. Pat nesanāca spēlēt uz skatuves. Jums, puiši, tas ir jāizlabo!!
Spēlei nav nekā slikta, izņemot neizlaižamās reklāmas. Bieži vien pēc kaujām parādās spēlējams un un tas neļauj man to izlaist, pat ja es to spēlēju. Man ir pilnībā jārestartē spēle, lai varētu spēlēt, un tas ir priekš manis.
Spēle kopumā ir lieliska. Mīlīgs, laba mehānika, labi salikts. Vienīgā problēma, kas man ir, ir tad, kad es samaksāju par reklāmu noņemšanu un 50 000 monētu, spēle man to nekad nedeva (un man joprojām ir jāskatās reklāmas). Es atjaunināšu vērtējumu, kad tas būs novērsts. Varētu būt laba piecu zvaigžņu spēle, ja ne šī maksājuma problēma.
Iedomājieties, ka esat pēdējā posmā un esat ļoti pārspīlēts, un pēkšņi jūsu ekrāns kļūst melns, un jūs nevarat spēlēt visu šo progresu velti, un no tā vairs nevarēsit atgūties! JUMS TAS JĀLABO!! Bet izņemot šo jautro spēli un labu grafiku.
lieliska spēle jautri spēlēt, kad ir maz ko darīt Man patīk burvju aspekts spēli
-1 ⭐ par daudz reklāmu, galvenokārt tas parādās pirms spēles sākuma, pirms došanās uz nākamo karti, spēles beigās, nospiežot (spēlēt vēlreiz) vai pat uz (galvenā izvēlne). Tāpēc es drīzāk spēlēju bezsaistē, lai izbaudītu spēli. -1 ⭐ pogām, kuras pārsvarā nereaģē vai tiek ielādētas lēni. Tāpat kā (Galvenā izvēlne, Atskaņot vēlreiz) katras spēles beigās, pat (Upgrade hero/preces) pēdējā atvere (Lāde). Es jau mēģinu atinstalēt/instalēt lietotni un izmantoju citu tālruni, taču tā pati problēma, piemēram, kamēr tā netiek novērsta ⭐⭐⭐.
Es spēlēju līdz 3. līmenim, spēlētājiem/botiem ir lieli bojājumi un heth, tāpēc man ir jādodas uz atakiem, un katru reizi, kad es atstāju līmeni, pievienos spēlēs dažreiz pievienošanu spēlēs 20 sekundes, tāpēc es izeju no spēles, bet tas nav viss, kas jums nepieciešams. lai iegūtu želejas pupiņas, lai iegūtu jaunu Cartier, bet kāpēc gan?
Šie puiši vienkārši uzskata, ka šī spēle ir dumbster.bet es neticu viņiem. Un, domājams, jums ir jāpievieno vairāk režīmu, jo es esmu izdarījis visas kartes un lengaues.
Pievienojiet atkārtošanas sistēmu līmeņiem, kurus spēlētājs jau ir pārspējis, cita problēma ir AI. Mēģiniet samazināt mākslīgā intelekta atpazīstamības rādiusu, lai spēlētāji varētu doties prom un atrast citu AI, kas pašlaik nav kaujā. (Jā AI ir bloķēts ar jebkuru atskaņotāju/AI, kas ir nokļuvis viņu izpratnes rādiusā). Apsveriet to nopietni, un jūsu pārskatiem vajadzētu būt efektīvākiem
Royal Girls - Princess Salon Jednoduché hry tpc
Šī spēle ir slikta, ļoti slikta, es turpinu mirst un mirst, tāpat kā katru reizi, kad nākamajai pasaulei kļūst grūtāk, un, kad esmu AFK, viņi mani nogalina, tāpēc es vēlos, lai tā tiktu salabota un līdz tās atjaunināšanai lejupielādētu to atpakaļ!
Man patīk šī spēle, bet problēma ir tā, ka roboti turpina jums sekot, un tas ir ļoti kaitinoši, ka es esmu 13. līmenis šajā spēlē un zelta līgā
Šī spēle ir kaitinoša. Kustība aizņem kādu laiku, lai pierastu. Ai robotiem ir ideāls mērķis. Ekrāns ir tik mazs, ka jūs tiekat nogalināti daudz ārpus ekrāna. Tā nelīdzsvarotība, robotprogrammatūrām ir daudz labāka statistika nekā jūs vienmēr, un jūs varat nošaut dažu sekunžu laikā. Lāde ir bezjēdzīga, jo jūs vienmēr saņemat atkritumus. Nav patīkama spēle.
daudzām reklāmām, un atbrīvošanās no tām maksā pārāk daudz, bet kopumā laba spēle, un vai šī ir tiešsaistē? Jo, ja tas ir labs darbs!
Tiklīdz reklāma ir pabeigta, ekrāns kļūst melns. Man ir jāaizver lietotne un vēlreiz jāatver, lai atkal spēlētu.
It's time to become a champion! Magica.io is a mobile Battle Royale game for true leaders! Smash other players on the battle arena and conquer the
Lejupielādēt Magica.io - 2D Battle Royale.
Lieliska spēle. Daudz reklāmu. Dažas no šīm reklāmām tiek parādītas, kad mēģināt pāriet uz nākamo posmu, un tas nekavējoties pārtrauc jūsu uzvaru sēriju, liekot jums sākt no jauna. Esmu sasniedzis punktu, kad esmu mēģinājis pārspēt vienu un to pašu līmeņu komplektu 15 reizes pēc kārtas, taču reklāma liek man sākt no jauna katru reizi starp 2. un 3. kārtu.
Es paļaujos tikai uz savām izvairīšanās prasmēm, bet nevaru izvairīties no purpursarkanās elektriskās. Tas ir jautri, līdz šī plašā diapazona pareizrakstība viena hit jums. Man nav naudas, lai uzlabotu aprīkojumu, tāpēc es viegli nomiru. Tikai sudraba 4. sala. 3,5/5*
Es tikai gribu teikt, ka kavēšanās un reklāmas ir absurdas, es, iespējams, noskatījos 200 reklāmas un spēlēju 20 spēles, tas ir kaitinoši, kāpēc ir tas, ka katru reizi, kad es sasniedzu trešo līmeni, es nomirstu no nekā, esmu noguris no tā un neieteiktu. tas ikvienam, ja tas tiks mainīts. Nākotnē varētu mēģināt to vēlreiz, bet pagaidām mēģiniet nekrāpties un nelikt daudz sludinājumu...(: ps .. gsme instalēšana aizņēma vairākas dienas un gribējās noskaidrot. kāpēc, ja jūs varētu izdomāt aizkavēšanās un reklāmas, kas būtu pārsteidzošas
būtībā nevar atskaņot ar interneta savienojumu reklāmu dēļ. Es saprotu, ka spēlei ir jārada nauda, un sistēma, kurā skatāties reklāmas par papildu veselību/priekšrocībām vai pat balvām, ir pilnīgi kārtībā, taču reklāmas tiek rādītas pēc un pirms katras spēles?! tas ir tehniski nespēlējams. spēle ir diezgan jautra, lai gan pati par sevi nav slīpēta. RNG dažkārt var būt negodīga.
Tas viss bija jautri un spēles, līdz jūs sasniedzāt neiespējamo līmeni. Man personīgi katrā līmenī bija jāspēlē apmēram 26 reizes, un jo vairāk jūs zaudējat, jo vairāk tas kļūst nomākta. Pat ja tas ir tik aizraujošs, tas ir absolūti dusmu spēle
Es novēlu lēnu un mokošu nāvi tiem, kas ir atbildīgi par reklāmām un līmeņa progresu šajā spēlē. Kā jūs uzdrošinājāties pieņemt tik skaistu koncepciju un mest to pāri vecajai netīrajai cementa grīdai, kuru jūs saucat par kapitālu? Tas, kurš ir pieņēmis šādus lēmumus, pats nespēlē videospēles. Šādiem cilvēkiem ir jāaizliedz piedalīties visās spēļu nozarēs visā pasaulē. Ej strādāt gaļas pārstrādē vai kā. Šī nav jūsu teritorija.
Tas darbojas lieliski. Šī ir ļoti jauna spēle, jo tā ir izveidota 2020. gadā. Taču tā darbojas ļoti labi. Tas ir tāpat kā axe.io un swords.io. Tam ir ļoti laba grafika, spēle ir jautra un diezgan grūta, vadība ir... Man ir dažas problēmas ar kursorsviru, tai vajadzētu būt statiskai vai tamlīdzīgam. Jebkurā gadījumā šī ir jauna, bet pārsteidzoša un jautra spēle. Spēlēt tagad!
Šī spēle ir jautra, kad jūs dominējat, bet, kad jūs sasniedzat augstākus līmeņus, visi sadarbojas ar jums un zog jūsu nogalināšanas, un tas ir patiešām kaitinoši, lūdzu, izlaidiet robotus
Pārāk daudz reklāmu
Spēle ir laba, bet jūs nevarat atjaunot datus, cik es redzu. Tātad, ja tālrunis ir jānomaina, jāsāk no jauna.
Spēle ir ļoti jautra, un tajā ir daudz kombināciju, kas ir forši. Ir daži mīnusi, kad es spēlēju spēli, dažreiz tas pilnībā sasaldē manu tālruni un man ir jāaizver spēle. Dažreiz, kamēr es cīnos spēlē, manā ekrānā tiek parādīta reklāma, un tad, kad reklāma ir pabeigta, es esmu miris spēlē. Lūdzu, izlabojiet to, man tas notiek ļoti bieži.
tā ir pienācīga spēle, bet es nekad nevaru iegūt tik daudz elementu, cik vēlos. augstākais, ko saņēmu, bija trīs, pirms es pabeidzu arēnu. Ja jūs varētu izveidot bezgalīgu režīmu, kas būtu līdzīgs wormax.io vai agar.io, tas būtu pateicīgs.
1. Spēle nav tas pats, kas spēle. Tad izrādās, ka jūs maldinat lietotājus, lejupielādējot jūsu spēli. 2. Kāpēc nedod normālas balvas? Piemēram, lai cilvēki jums ziedo? Es personīgi netaisos. 3. PĀRĀK DAUDZ ATSAUCES, LAI SKATĪTIES REKLĀMAS! TIEŠĀM ĻOTI DAUDZ!! ~ Tagad ieteikums uzlabot spēli ~ 1. Pievienojiet pēc tam ieroču un rakstzīmju uzlabošanas funkciju. Tiešām palīdzēs! 2. Padariet grafikas iestatījumu funkciju, es uzskatu par nepieciešamu.
Spēle ir laba, bet tajā ir pārāk daudz reklāmu. Es zinu, ka jūs ar to nopelnāt naudu, bet ne tik daudz. Es vēlos redzēt reklāmu, lai nopelnītu dubultu atlīdzību vai monētas, taču ne katru reizi, kad nomirstu un tiek parādīta reklāma, kuru nevaru izvēlēties.
Laba ideja, jautra spēle. Bet nav "bezgalīgas" arēnas, ir tikai līmeņi. Un grūtības ir noteiktas tikai ZS vai ienaidnieku bojājumiem, tāpēc galu galā jums būs 400 ZS, kamēr jūsu ienaidniekiem 5000, jūs nomirstat no 1 šāviena, neizmantojot ZS buff, un būs jāšauj 20-50 reizes, lai nogalinātu. Bet, jūs varat ziedot, lai būtu vairāk hp vai dmg... Būtībā maksā, lai uzvarētu vēlīnā līmenī
Es neatceros, vai viņiem bija reklāmas par nāves gadījumiem un galīgo uzvaru, kas, manuprāt, nebija, kad es pirmo reizi sāku spēlēt, tāpēc klausieties. Man ir vienalga, cik laba ir spēle, bet vai jums ir reklāmas pēc katras nāves un galīgās uzvaras spēle ir sūdīga. Reklāmas ir sliktas, un tās visiem ienīst. Jums ir reklāmas, kuras spēlētājs var izvēlēties skatīties, kas ir lieliski! Tam vajadzēja pieķerties, un līdz brīdim, kad mainīsit reklāmas par katru nāvi un uzvaru, 1 zvaigzne paliek augšā.
Spēle pati par sevi ir laba, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu, un tas sabojā spēles gaitu. Tāpēc es saku tikai nelejupielādējiet to, tas nav jūsu laika vērts, un spēles izstrādātājam ir vienalga
Šī spēle ir miskaste KATRS MACH VISI CILVĒKI IR BOTI UN VIŅI SADARBOJAS BTW KAD ES MIRU ES REDZĒJU, KA BOTI NEUZBRŪK VIENS OTRAM TĀPĒC NELEJUPIELĀDĒJIET ŠO MISKAS SPĒLI