Post by dandlabrafasttit on Feb 7, 2022 7:02:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - משחקי בישול ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - משחקי בישול IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ניסיון חינם ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - משחקי בישול 2022 version ▞▞▞
משחק ממכר וממש כיף!!!!! ואם אתם יכולים להוציא עוד משחקים דומים לזה אני ממליצה זה משחק כיפי.....
עד עכשיו אהבתי הכל במשחק הזה. זה כיף
בינתיים הכל טוב. נראה עד שאגיע לרמה גבוהה יותר מתי יהיה שכר לנצח. אני מקווה שלא. אם כן, אצטרך להסיר את ההתקנה שוב כמו שיגעון בישול. אסור לנסות את שיגעון הבישול. זה דורש ממך לבזבז בחלק המוקדם ביותר של המשחק.
זה עתה הורדתי את המשחק וכשאני מקיש כדי לשחק הוא לא מגיע בבקשה בדוק את זה בשבילי כי אני לא יכול סתם לבזבז את החבילה שלי ככה
אני אוהב לשחק במשחק הזה. זה מלא באתגרים. כמו כן בכל פעם שהיתה לי בעיה צוות התמיכה תיקן בזמן.
משחק נהדר, כמה רמות קשות אבל המפתחים נדיבים עם בונוסים וכו'
זה המשחקים הכי טובים אי פעם אני אציע לכולם את המשחק הזה.
רק התחיל אבל אני אוהב את זה עד עכשיו אבל אני מוצא את רוב המשחקים האלה אתה יכול להגיע רק כל כך רחוק לפני שאתה צריך לקנות חבורה של דברים אבל אני אוהב את זה
משחק נהדר!
משחק מהנה מאוד לשחק וללמוד
היי, עד עכשיו אני נהנה. תן לי לשחק יותר כדי שאוכל לראות אם אתה משנה את דעתי לטובה.
משחק מדהים ופנטסטי, זה עוזר לאבד את הלחץ שלך, לשמור על חיוך על הפנים שלך ומצאתי סוג כזה של משחק מזמן והיום רציתי
משחק מעניין באמת, תודה על העדכון. אני אוהב את המשחק הזה ואמשיך לאהוב אותו
Cooking Crush - game memasak Arked mqzn
Cooking Crush - game memasak Arkade unnp
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל זה נהיה קשה מדי אם אתה לא יכול לשים במצב רגוע זה יהיה אחד מהמשחקים הבודדים שאני נהנה מהם אבל לא יכול לשחק בגלל שהוא קשה מדי.
אני לא יודע מה קרה למשחק הזה אבל הוא מאוד יקר. אתה נוהג להשיג יהלומים בכל פעם שאתה מסיים לוח כבר לא. התקנתי ואז הסרתי החלטתי לנסות שוב. אני מסיר את ההתקנה ולא אתקין שוב.
Cooking Crush - game memasak Arked mqzn
הגרסה הישנה הייתה טובה יותר לאחר שהתקנת משחק הגרסה המעודכנת לוקחת זמן רב מדי להתחיל. קודם לכן זה היה משחק דירוג 5 כוכבים אבל עכשיו רק 2 כוכבים.
רק צריך תמיד להשתמש באבני חן. נתת לנו 10 לקוחות וצריך לקנות עוד לקוחות לפי אבני חן או לקנות חיים או לשדרג דברים. רק להפסיד כסף עבור המשחק הזה.
משחק מדהים ומהנה תמשיכו כך 👍😊
אני כל כך אוהב את המשחק הזה. אנחנו צריכים להכין כל כך הרבה מנות טעימות למעשה אני אוהב משחקי בישול. אז אני אוהב משחקי בישול אבל מכל המשחקים זה המשחק הכי טוב שמעולם לא שיחקתי, תודה שיצרת את המשחק הזה, אני מעריך את כל הצוות על כך שעשה את המשחק המבריק הזה. תודה.
Cooking Crush - gry kulinarne Zręcznościowe tzh
משחק מאתגר n גרפיקה טובה. פונקציית יהלום חינם ניתנת לעבודה רק כפי שתכנתה. אפילו כשהפרסומת הושמעה, לא היה יהלום בחינם.
מאוד אוהב משחק אבל קשה מאוד להרוויח אבני חן לשדרוג כדי שתוכל לזכות ברמות. אני לא צריך לשלם $ כל הזמן. שוקל למחוק
אפליקציית משחק הבישול הטובה ביותר עבורי. כֵּיף
בסך הכל, זה משחק מהנה. שערים ופרסומות בקצב מהיר ובלתי ניתנים לנעילה מושמעים לעתים רחוקות. הייתי נותן לו 5 כוכבים, אולם המפתחים ממשיכים להזכיר ש"כל הרמות מאוזנות ואינן דורשות רכישות בתוך האפליקציה להשלמת", הם לא משקרים, אבל זה מטעה. יש בהחלט רמות שלא ניתן לנצח מבלי לבזבז את המשאבים שלך (או אבני חן או בוסטבלים). אני מניח שזה כדי שבסופו של דבר תרצה להוציא כסף כדי לחדש את הדברים האלה. זה סליזי.
אהבתי לשחק בו חוץ מזה שהוא מקפיא ומוציא אותי ממנו, הסרתי אותו והורדתי אותו מחדש כדי שאיבדתי את כל ההתקדמות שלי כשהייתי מחובר ל-FB 🤬 כמעט 300 כוכבים לא מרוצה בכלל
Cooking Crush: trò chơi nấu ăn Trò chơi điện tử qrt
טנדורי אוצרות רמה 20 אומר 2525 👍 זה בלתי אפשרי כי הם נותנים לך רק 9 אנשים. אי אפשר לקבל כל כך הרבה לייקים. אין תגובה מהבקשה שלי לבדוק את האפליקציה כי היא אולי 2525 נקודות אבל לא 2525 לייקים. זה שערורייתי! תוציא יותר מדי כסף כי אהבתי את המשחק עכשיו אני כל כך עצבני.
זה המשחק הכי טוב בעולם 🌟♥️🥰 מי שלא מתקין הוא מפסיד 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ככלל, אני אוהב את המשחק. אני אוהב שאתה יכול לשחק בו מבלי לרכוש דבר. אני חושב שהכמות והתזמון של המודעות טובים, אבל רבות מהפרסומות עצמן די גזעניות. אני גם אוהב את רמת המעדנייה. זה מאתגר אבל בר השגה. עד כה הרמות שאחריו למרבה הצער הרבה יותר קלות מזה. הלוואי שהם היו קצת יותר מאתגרים כמו הסוף של מסעדת המעדנייה.
משחקי בישול מדהימים אני כל כך אוהב את זה
נֶחְמָד
משחק כי אתה מקבל יהלומים בחינם כדי שתוכל להמשיך לשדרג את המטבח שלך.
Mr Autofire Actie uqag
המשחק הזה הוא מטבעות לשדרוג אבל יש לי משחק בישול שלא משתדרג עם מטבעות
מאתגר. הלוואי והייתה הזדמנות להשיג יהלומים, דברים אחרים מדי יום. אבל זה ממכר
הייתי סופר שמח עד שאייב מבין איך בשלב מסוים זה גורם לך להיות תקוע בלי כסף לכוכבים ומחייב אותך לרכוש אותו. ה"חדשת עוד שלושה לקוחות, קנה את זה עם כוכבים" המתמשך גרם לי למחוק אותו.
Cooking Crush - gry kulinarne Zręcznościowe tzh
היה משחק בסדר עד שאסף את כל המרכיבים לעוגת חג המולד. לאחר בישול המשחק קורס ואינו ממשיך לא ניתן לצאת מהפופ אפ ולכן לא יכול יותר לשחק