Post by sangdyheptiede on Feb 9, 2022 8:12:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max : hry na vaření ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max : hry na vaření IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat mnoho coinů ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max : hry na vaření 2022 version ▞▞▞
Úroveň 26. Doslova nás nutí nakupovat, abychom se přesunuli na další úroveň
Tak špatná hra!!!!!
Nemůžete přejít do nových restaurací, které vám říkají, že máte zkontrolovat internet, ale je to hra
Vaření úžasné pěkné a čisté a doporučuji, že můžeme používat velmi hladce a doporučuji mít co dělat, aby to bylo lepší pro +
Cooking max je velmi zajímavá hra. Jeho skvělé vlastnosti a úžasná aplikace, protože tato aplikace má úžasné vlastnosti. S používáním této aplikace jsem také spokojen.
Žiji tímto typem hry na vaření. Jednoduché a zajímavé. Vývojáři jsou genouři s hrou a mincemi. Jeden návrh: zbavte se prosím 5 sekundových reklam z každé hrané podúrovně. Líbí se mi to.
Je to zábavná hra. Ale po chvíli úrovně dosáhnou bodu, kdy je nemožné projít, jednu úroveň jsem zkoušel hodiny, potřebuji vydělat více peněz. A je příliš drahé koupit si autoservis, peníze navíc a žádné spálené jídlo. Ale miluj všechno ostatní.
Je to špatná hra, jakou jsem do dneška viděl, a dala mi více napětí
Cooking Max: Cooking Games ஆர்கேட் akfa
Úžasná hra na vaření, chlapi, si ji musí stáhnout a užít si její skvělé funkce. Velmi snadné hrát a stahovat a instalovat. Velmi úžasné uživatelské rozhraní této hry.
Vaření hra je velmi úžasná a fantastická hra v obchodě Play. Tuto hru platím dlouho. Super kvalitní hra se spoustou funkcí.
Trochu pomalu
líbí se mi to
skvělý
Hra je skvělá, ale úroveň 9 je tak těžká, že není dost času, když dávám jídlo zákazníkům, když je tam zpráva Přečetl jsem si řádek, který říkají, když jste zaneprázdněni, je tak smutný a žádný zákazník
dobrý
Cooking Max: juegos de cocina Arcade fpzz
Rád si hru před hodnocením opravdu zahraji, abych zjistil, jestli se vyskytnou nějaké problémy. Takže tohle je opravdu dobrá hra a rádi ji hrajeme.
yyy
Dobrá hra. Waaaaaaay příliš mnoho reklam
Miloval jsem
Pěkná hra 😎
trochu jednodušší
To je tak nudná hra. plýtvejte časem. Tato hra se mi nelíbí.
Tato aplikace je opravdu špatný den, takže jsem všem doporučil, aby si tuto aplikaci nainstalovali a dhoni získal hodnocení jednou hvězdičkou
Hra stále padá! Požádal jsem o vrácení peněz..😡
Hra je dobrá, ale když dosáhnu úrovně 100, myslím, že hra nebyla schopna fungovat
Jedna část hry nefunguje
Úžasné
Tento příchod je tak nudný ND není spokojen a tato hra zabírá hodně internetu a velmi špatná hra, nikdy si to nestahujte
Pěkně miluji
Prostě dobrý
Krásná
Kvalita hry je vůbec nejhorší. Služba je z této hry nechutná. Moje zkušenost je vůbec nejhorší z této hry. Je velmi obtížné tuto hru hrát. Tuto hru neinstalujte.
Cooking max - Mad chef restaurant game je pěkná a úžasná hra. Toto je pěkná a nejlepší hra z jiné hry. Tato grafika je tak pěkná a dobrá. Toto použití je velmi snadné. Líbí se mi tato hra.
Návrhy restaurace jsou opravdu zajímavé a úžasné!
Velká snaha nejlepší hra miluj to Buďte hrdí na své týmové úsilí 👏🙌💪
Vaření je zajímavější a báječnější hra. Tato restaurace Chefs má dobré uživatelské rozhraní a více zábavy a zábavy pro hráče.
Vaše je velmi dobrá a víte, že vaše hra je lepší pro hračky
Není dobrá hra.. Nefunguje správně..... Východ času a mb
Reklama po každé rychlé úrovni. Dokonce i při pozastavení nabídky budete muset sledovat reklamu. Některé reklamy jsou srozumitelné
Dlouho jsem čekal na přehrání nové epizody .... tohle je stále zaseknutá epizoda 360 ... jsem velmi naštvaný, protože jsem dosud hrál ... ale žádné nové epizody ... doufám hrát nové epizody n mnoha ...
Farm Heroes Saga Casual pgw
Při odinstalaci hra začala zamrzat hned na prvních 2 úrovních. Skončil jsem....Tato hra je na hovno
Cooking Max: matlagningsspel Arkadspel ighy
Hra na vaření mléčných výrobků je skvělá. Je to úžasná hra. Zahrajte si kuchařské šílenství. Hrajte spoustu věcí snadno. Je to nejlepší hra ve městě na vaření.++