Post by sangdyheptiede on Feb 9, 2022 8:18:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar daha hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
çok iyi hizmet
harikaydı
Merge Battle Car: Idle Clicker Nezahtjevne igre lgtb
İyi
Merge Battle Car: Idle Clicker Santai vpjw
Merge Battle Car: Idle Clicker Nezahtjevne igre lgtb
Eğlenceli olabilir ama sıkıcı da olabilir
kötü
WiFi'niz olmadığında çok eğlenceli bir oyun ama tüm reklamları sevmiyorum, bu yüzden lütfen düzeltebilir misiniz bunun dışında çok eğlenceli
Yani ben bu oyunu oynamayı düşünüyorum ama oyundan atıyor duruldu diyor bana. Edin lütfen
Eğlenceli oyun tek sorun donması
farklı araçları birleştirmek ve farklı bir araç haline getirmek çok eğlenceli!!!!!👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿
Eh işte
Gerçekten eğlenceli birleştirme transformatörleri.
Yapışıyor çalışmıyor
Güze
Harika bir uygulama gerçekten hoşuma gitti ve grafikler iyi, arkasında küçük bir hikaye var (ki hoşuma gitti).😄😄😄:-D:-D:-);-):-P
güzel ama bir süre sonra sıkıcı oluyor
Bu oyunun amacını gerçekten anlamıyorum çünkü aptal arabaları birleştiriyorsun ve buna eğlence demiyorum bu yüzden bir araba oyunu arıyorsanız bunu çöp olduğu için seçmeyin
Ortasını verirdim çünkü sıkıcı oluyor ama sıkıldıkça güzel olabiliyor..
Çok bağımlılık yapan bir oyun ama daha fazla araba olabilirdi...
Rakamlar büyüdükçe daha hızlı gidiyorlar ve ben yeni arabalar yapmayı seviyorum ve arabaları piste koymayı seviyorum ve bunların hepsi oyunda iyi eğlenceler umarım bu oyunu alan veya oynayan herkese iyi günler Hayranlık uyandıran oyun ve hepinize hayatınızda şanslı bir gün geçirin kızlar ve erkekler.
Bu oyun gelmiş geçmiş en iyi oyundur
çok güzel
Taro
bende giriyorum 75 ondan oluyor sonra oyundan atıyor o yuzden bir yıldız kırdim
çok güzel ama kardeşim bu oyuna bayılıyor
arabalar çok pahalı ve harika bir oyun.
Duet Аркади chlz
çok iyi ama çok zor gelisiyoz para çok zor kasılıyor
Sadece gerçekten tatmin edici bir oyun ve bordayken oynaması güzel ve oradaki arabalar o kadar harika ki keşke gerçek hayatta da böyle arabalar yapsalardı 😎😎😎😂✌️✌️😉😉
Grafiklerle oynamak çok güzel Birleştirme temasına bağlı kalmanız gerekmeden önce hiç böyle bir şey görmedim
güzel bir oyun
Süper güzel giriş etkinliği
oyun iyi çalışıyor ve gerçekten eğlenceli denemelisin bu kadar kısa sürede çevrim içi olduğunda çok para kazanıyorsun
Efsane Çok iyi bir oyun ellerinize sağlık
Nereye bassam reklam reklam, boğuyor kısa süre içinde, internetsiz oyunsanız bu bonusları ya da arabaları sefera izin vermiyor reklam izlemeden
bu oyun çok ilginç ve çok güzeldi
çok iyi oyun yani güzel arabaları birleşince yeni oluyo durumda ama oğul arabalar biraz saçma yine ama savaşla değil amade güzel savaşlı maraşlı şey daha iyi olurdu yinede iyi merkezi oyum var olsa olsa olsa güzel arabaları birleşince onunda arabada uçakları birleşipdaha hızlı uçaklar onunda arabada arabada arabalar daha iyi olurdu yinede iyi merkezi oyuk olsa olsa arabada uçakları birlestiripdaha hızlı uçaklar yine onunla arabada arabalar daha iyi olurdu iyi bravo oyunu yapanlara arabalar ama cok benzemiş ilk baştakiler sonlara doğru iyi olmuşmuş lı olsa daha 1milyon kişi oynardı olsun helal araba gırafik
oyun iyi ama daha iyi olabilirdi.
Merge Battle Car: Idle Clicker Pro příležitostné hráče vgkz
İnanılmaz kesinlikle harika!!! İlk başta bunu neden indirmediğimi düşünemedim ama oyun gerçekten şok edici. Aynen böyle devam! 😀
yapacak bir şey bulamadığınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun fet sıkıcı bu yüzden başka bir şey beklerken oynaması güzel
Oldukça kolay ve klasik, her tür oyunu severim, bu yüzden bununla birlikte, Bir çok tür var ve bence bu, boşta araçla ilgili en iyi oyun olduğunu söyleyebilirim.
Girdiğimde %75'e çıkıyor ve sonra gidiyor bu oyun gerçekten kötü