Post by sangdyheptiede on Feb 9, 2022 8:32:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Це чудовий додаток, але справа в тому, що розробники в основному штовхають рекламу, тому гра настільки затримується. Загалом 3 рази мій телефон вийшов із ладу і майже втратив телефон через гру. Я видалив програму, і я сподіваюся, що вони виправляють ці помилки, щоб я міг знову встановити її
Це добре. Інтерфейс користувача відносно простий у використанні, чудовий баланс між ігровим процесом та оповіданням, а проходження рівнів задовольняє. Однак він втрачає свій блиск через навчальні посібники з керування, повторюваність і повільну швидкість просування рівня, що змусило мене нудьгувати і досить швидко втратити інтерес. У мене також була проблема, коли моя гра іноді зависала, коли з’являлася реклама, і мені доводилося перезапускати її кілька разів. Загалом, це гарний вбивця часу, але він потребує роботи.
потрібно вічно завантажувати, але хороша гра
Важко грати, вам доведеться продовжувати витрачати гроші та дивитися рекламу, щоб прогресувати.
Гра сучасного виготовлення корова супер
Ця гра весела та захоплююча, але під час гри я відчуваю, що досяг точки, коли мені доведеться купувати дорогоцінні камені, щоб прогресувати. Я не можу купувати нові оновлення, тому що вони вимагають і монет, і дорогоцінних каменів. Також було б добре, якби оновлення описували, що вони роблять, оскільки я вважаю, що деякі з них є лише візуальними змінами. Я відчуваю, що це може наштовхнути гравця на думку, що вони корисні, але насправді вони просто витрачають ресурси. Я вважаю за краще купити цю гру за встановлену ціну, ніж постійно вкладати гроші в гру.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Fritidsspill swd
Будь ласка, виправте гру, мої 1 мільйон монет раптово зникли в грі, і виникли проблеми із завантаженням таких місць, як The Krusty Krab і Sandy's place (я думаю). Будь ласка, виправте гру
Зробіть цю гру легшою для мене та додайте більше персонажів у цю гру
Платіть за гру. Я люблю цю гру, але ваш драйв, очевидно, — гроші, а не клієнти. Я регулярно завантажую та видаляю гру, тому що ви не можете завершити, якщо не можете заплатити. Мені б хотілося, щоб Нік не був тим, хто збирає гроші, як Дісней.
Дивовижна гра Мені подобається анімація персонажа та ігровий процес. Є ці оголошення, які не можна пропустити, але в цілому мені подобається. Редагувати: після завершення роботи з млинцями та початку роботи з крабом Красті, дорогоцінні камені стало набагато важче збирати. Я щойно завершив подію сьогодні, яка мала пройти 15 рівнів поспіль, щоб отримати велику скриню, але в скрині не було дорогоцінних каменів. Єдиний спосіб збирати дорогоцінні камені – це реклама. І я не можу підвищити рейтинг своєї підставки для млинців без використання дорогоцінних каменів.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Kasual cpjr
Забагато мікротранзакцій для дорогоцінних каменів для оновлення обладнання, тимчасових воріт, щоб заохочувати витрачати гроші на дорогоцінні камені. Можна подумати, що доходу від постійної реклами буде достатньо, щоб підтримати це, замість подвійного занурення в мікротранзакції.
це весело, але я б не грав у нього занадто довго
Я грав у погану гру, потім піднявся рівень, і він все одно не був червоним, і був таймер на 90 секунд, і з’явилося багато клієнтів, і я не можу обслужити їх усіх вчасно. Я пробував приблизно 11 разів, ця гра робить гравців божевільний, тому що цей рівень неможливий, розробники жадібні не дати гравцям виграти 😡
Гра дуже класна
,😘😘😘🍔🍔🍔🍔🥞🥞🥞 Ця гра така хороша в автономному режимі, але іноді важко перейти на інший рівень ❤️
5 зірок Відмінна гра на кухні
Google Play
Мову можна поміняти
Екран гри продовжує блимати..неможливо натиснути інгредієнти та віддати накази.
Я змінив телефон, і коли я перевстановив цю гру, весь мій прогрес зник, додаток і досить змінився, і всі мої персонажі зникли. Тепер ви повинні заплатити за них чи щось таке.
Google Play: Список кращих ігор для Android в 2020 році
Енн
Мені подобається це швидко реагувати і вона просто прикольна
Забагато реклами. Занадто багато, і ви навіть не можете пропустити, тому ви просидите дві 30-секундні оголошення. Також дуже повільно, і ви НІКОЛИ не збираєте достатньо діамантів для підвищення рівня. Це була б дуже гарна гра, якби її виправили.
Весела гра (як справді весела). Але просто забагато доповнень. Перегляньте рекламу, щоб отримати більше монет. Дивіться рекламу, щоб отримати безкоштовні дорогоцінні камені. Дивіться рекламу, щоб вибрати костюми. Час від часу переглядайте рекламу після проходження рівня. Дивіться рекламу, щоб пришвидшити час очікування оновлення... ви зрозуміли мою думку. І це також повні 30 секунд, а не ті на YouTube, які можна пропустити через 5 секунд. Це було б нормально.
Для початку, геймплей та управління дуже прості та чудові! Сюжет хороший, і, звичайно, є багато можливостей для вдосконалення, але для нещодавно випущеної гри це чудова гра! Рекомендована гра для геймерів, які хочуть працювати в режимі багатозадачності. Чекаємо подальших оновлень, продовжуйте в тому ж таки!
Якщо чесно, то соромно. Гра чудова. Я приготував млинці протягом 2-3 днів, і мені це сподобалося. Я не проти того факту, що ви можете заробити преміальну валюту, оскільки вони були частиною оновлень, мені це сподобалося. Проблема, з якою я зіткнувся, полягала в тому, що під час запуску krusty krab вартість оновлення пройшла через кімнату в 5 або 10 разів більше, ніж попередня вартість області. Це нерозумно, якщо не шліфувати набагато, набагато більше, ніж необхідно, і щоразу втрачати, тому що вам потрібні оновлення, щоб не відставати
Будь ласка, виправте збій, і ви все ще не оновлюєте гру з грудня 2021 року, 22
Fish Bomb– เกมอาร์เคดที่คลาสสิก ใครๆก็ต้องมาเล่น! อาร์เคด wwun
Хороша гра для тренування інстинкту та надзвичайно весело.
Не запускається на телефон.
Постійно зависає, не кажучи вже про завантаження, я не можу брати участь у подіях. Виправте, і я можу розглянути можливість повторного завантаження!
Захоплююча розвага і забирає багато часу
Грузиться довго так і щей вилітає🙏😭😭😭
Я грав вічно, але нове оновлення є примусовим і не дає мені грати в гру, поки вона не оновиться, і оновлення не працюватиме.
Не могло бути краще в тому стані, в якому він знаходиться, тому що все змінюється
Досить хороша гра. Люди скаржаться на витрачання грошей, дорогоцінні камені можна отримати, оновивши декор. Звичайно, витрачаючи гроші, це стає швидшим і легшим, але запасіться терпінням і купуйте декор. Єдина помилка, яку я бачив, полягала в тому, що деяка реклама заморожувала гру, тоді вам доведеться перезапустити гру.
Безкоштовно · SpongeBob: Krusty Cook-Off. Безкоштовно · Homescapes. ... «The super sniper: Hero picks off two Taliban from a mile and a half away».
Мені дуже сподобалася гра, але припиніть змушувати КОРИСТУВАЧА ПЕРЕГЛЯНУТИ ОГОЛОШЕННЯ, не натискаючи, щоб переглянути їх! Перестаньте змушувати їх з’являтися, якщо я вже маю можливість дивитися їх вільно, якщо я хочу. Після першого разу, коли він почав з’являтися, він почав показувати КОЖНИЙ рівень. Я знав, що це спосіб заробити гроші, але у вас є більш мудрі способи зробити це... Я видалив гру після того, як гра показала мені 7 оголошень, про які не просять показувати. Дуже сумно
Це фантастична гра в автономному режимі, але магазин krusty crab не завантажується, будь ласка, дозвольте завантажити, коли я поставлю його на завантаження, до 50 або 60%, тоді він каже, що немає підключення до Інтернету, у мене є підключення до Інтернету, але він не завантажується, то я поставлю йому 5 зірок, будь ласка, спростіть його завантаження, тоді я можу грати в нього більше
Мені подобається гра, але додавання після кожного рівня дуже дратує. I. Старі розуміють після кожні 3 чи 4, але кожне – це дуже багато
Вибачте, але завантаження занадто довге😕
НЕПРАВДА РЕКЛАМА!!! НЕ ГАТРУЙТЕ СВОЙ ЧАС НА ЗАВАНТАЖУВАННЯ ІНШИХ РЕКЛАМОВАНИХ ІГР ІЗ ПРИГОТОВЛЕННЯМ Спанч Боба!! ГРА ПОМИЛКОВО РЕКЛАМУЄ БЕЗКОШТОВНІ САМОЦІННІ КАМНІ ПІД ЧАС ЗАВАНТАЖУВАННЯ ІНШИХ ІГР І ЦЕ БРЕХНЯ!!!!!!!!!
Погана гра
Він не заслуговує зірок.... він постійно виганяє мене з гри.... не завантажуйте, не варто