(iOS) Robot Warfare: PvP Mech Battle κλειδιά δημιουργίας κώδικα εξαπάτησης
Feb 9, 2022 8:38:59 GMT -5
Post by sangdyheptiede on Feb 9, 2022 8:38:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κλειδιά δημιουργίας κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
Υπέροχο παιχνίδι, γραφικά, δυνατότητα αναπαραγωγής, αναβαθμίσεις κ.λπ.. απλά είναι δύσκολο να ξεκινήσετε γιατί δεν υπάρχει έλεγχος μεταξύ διαφορετικών ρομπότ και όπλων lvl, για ξεκούραση, καλό παιχνίδι και πολλή διασκέδαση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο και αποστολές aret ή δωρεάν λειτουργία.
Εξαιρετικό παιχνίδι το γεγονός ότι λαμβάνετε μερικά δωρεάν μηχανικά μέσα μετά από μερικούς αγώνες είναι το μεγαλύτερο προνόμιο εδώ τα περισσότερα απίθανα παιχνίδια σας δίνουν βασικές μηχανές και πρέπει να πληρώσετε πραγματικά $ για να αποκτήσετε τον καλύτερο εξοπλισμό, αλλά εδώ παραδίδουν τα προϊόντα για να αυξήσουν την ικανότητα αναπαραγωγής φανταστικά γραφικά ο ήχος είναι ακριβής και η προβολή 1ου ατόμου απλώς προσθέτει την προσοχή στη λεπτομέρεια αυτή η ομάδα ανάπτυξης που έβαλε μπράβο
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό με εξαιρετικά γραφικά, αλλά είναι πολύ βαρετό όταν το έπαιξα πολλές φορές. Επειδή δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το πεδίο μάχης χάρτη.. Σας προτείνω να προσθέσετε άλλη. Και προσθέστε για κατάταξη παικτών και online τουρνουά.. Σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό
Για παράδειγμα, τι ακριβώς νόημα έχει να παίζεις ένα παιχνίδι μάχης αν δεν μπορείς να πεθάνεις; Σαν να μην το καταλαβαίνω σοβαρά. Οι άνθρωποι (χαμένοι με πιστωτική κάρτα για μητέρες) μπορούν να αγοράσουν αυτό το ρομπότ που είναι Αόρατο και δεν μπορεί να πυροβοληθεί. Ενημέρωση: ναι, μπορούν να πεθάνουν. Έμαθα πώς. Τι βιασύνη. Το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ. Λατρεύω αυτό!!!
τα όπλα θα μπορούσαν να είναι πιο λεπτομερείς περισσότερες πληροφορίες ως προς το τι κάνει και τη συμβατότητα με τι ρομπότ, drone κτλ. Θα πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις αν πρόκειται να σε πιτσιλίσουν από ρομπότ που πέφτουν, όπως ραντάρ και η πληρωμή για να κερδίσεις είναι γελοία υπερτιμημένη, προσπαθώντας να ανταγωνιστείς πολεμικά ρομπότ, ηλίθιους μαγνήτες χρημάτων, δεν τους νοιάζει εκεί που προσπαθούν οι πιστοί παίκτες να μην είμαι σαν αυτούς, αλλά πάνω από όλα αυτό το παιχνίδι είναι καλή διασκέδαση, αλλά μπορώ να δω πού πηγαίνει
το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ καλό και οι χρόνοι αναβάθμισης είναι λογικοί, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αναπαραγωγή σε αγώνες στα μισά και η ήττα επειδή η ομάδα σου δεν έχει αρκετούς παίκτες για να κερδίσει και μετά όταν τελικά ξεκινήσεις σε έναν αγώνα με 2 λεπτά απομένουν, παίρνεις έναν -πυροβολήθηκε από έναν τύπο με βεληνεκές (τα όπλα σκοπευτής είναι σούπερ OP) και δεν λαμβάνετε τίποτα από την αιτία του κακού matchmaking, αυτό είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να διορθωθεί
Είναι unbilivavmble παιδιά κατεβάστε αυτό το παιχνίδι !!!!!!!!!!!!!!!!!!.(Είμαι αληθινοί άνθρωποι χωρίς ρομπότ) .
είναι παρόμοιο με τα πολεμικά ρομπότ, αλλά έχει μερικές βασικές διαφορές στο παιχνίδι και τη συνολική αίσθηση του παιχνιδιού. είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και λειτουργεί πολύ καλά, δεν έχω ακόμα το παιχνίδι να κολλήσει, να σταματήσει ή να παγώσει πάνω μου
Πολυάριθμα σφάλματα. Τα όπλα πυραύλων μερικές φορές, όταν πατάτε το κουμπί πυρκαγιάς, δεν εκτοξεύουν βλήματα, με αποτέλεσμα να πεθάνω ενώ προσπαθώ να κάνω οποιαδήποτε ζημιά εξαιτίας ενός σφάλματος. Επίσης, όταν τρέχετε κάτω από μια οροφή, απλώς σας σπρώχνει προς τα πάνω και σας μετακινεί, κάνοντας το bot να χτυπήσει σε τοίχο ή κάτι τέτοιο. ΣΟΥΠΕΡ ενοχλητικό και σπάσιμο παιχνιδιού. Πέθανε τόσες φορές εξαιτίας αυτών των φρικτών πραγμάτων.
Απόλυτα σκουπίδια. Σχεδιασμένο για να αναγκάζει να ξοδεύεις χρήματα ή να παρασύρεται από πολεμιστές πορτοφολιού. Οχι ευχαριστώ. Απολάμβανα το παιχνίδι μέχρι που άρχισα να τρέχω σε ανθρώπους που ΠΡΟΦΑΝΩΣ πλήρωναν χρήματα για να κερδίσουν σε ένα παιχνίδι και έτσι να καταστρέψουν τη διασκέδαση μας για το Schadenfreude τους.
Οι πρώτες 10 ώρες ήταν φοβερές αλλά μετά; Κόλαση. 1) Άδικο matchmaking (ταίριασμα σας με παίκτες που με το ΕΝΑ ρομπότ τους μπορούν να υποχρεώσουν ολόκληρη την ομάδα σας). 2) Όπλα πυραύλων που έχουν άσεμνο βεληνεκές (από την ωοτοκία του εχθρού έως την ωοτοκία σας), υψηλή ταχύτητα (υψηλό ποσοστό πυρκαγιάς) και περιοχή (ευρεία κάλυψη) σε ΚΑΘΕ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ. Έχει υπερισχύσει, ο κόσμος έχει παραπονεθεί πολλές φορές, οι προγραμματιστές δεν τους νοιάζει. 3) Laggy main menu που τραυλίζει για θεός ξέρει γιατί. 4) Άπληστοι μηχανικοί παιχνιδιών (πληρώστε χρυσό ή περιμένετε 9 ώρες).
Ειναι ωραιο το παχνιδι εχει πολλα robot και εχει ωραια mods για αυτο!!!♡♡♡😍😍😍😎😎😎🤩🤩🤩💀💀💀😷😷😷
Έχω στείλει email το πρόβλημα ότι δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι στη διεύθυνση email της εταιρείας, αλλά πέρασαν λίγες μέρες, δεν έλαβα καμία απάντηση από αυτούς. Έχω προσπαθήσει δύο φορές να επανεκκινήσω και να χρησιμοποιήσω άλλο δίκτυο. Δεν μπορώ να το επανεγκαταστήσω γιατί δεν δεσμεύτηκα σε κανέναν λογαριασμό Google και Facebook. Αργή και κακή στάση εξυπηρέτησης, αλλά είναι γρήγορο όταν συμπληρώνετε χρήματα
Γιατί δεν θα πλήρωνα ποτέ για αυτό το παιχνίδι: είναι εντάξει, αλλά έχει πολλά παγώματα και δυσλειτουργίες που καθιστούν αδύνατη τη σωστή αναπαραγωγή του παιχνιδιού. Όταν παίζετε online εναντίον άλλων, κάθε είδος παγώματος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επηρεάζει σοβαρά το τελικό αποτέλεσμα και το σκορ. Φαίνεται ότι κάθε παιχνίδι που παίζω τώρα έχει κάποιου είδους σφάλμα ή πάγωμα ή η εφαρμογή θα κλείσει μόνη της. Για να μην αναφέρουμε το αξιολύπητο AI των ηλεκτρονικών ρομπότ όταν δεν παίζουν αρκετοί πραγματικοί παίκτες. Από την τελευταία ενημέρωση, τίποτα δεν λειτούργησε όπως παλιά.
μέχρι εδώ καλά. μου αρέσει η προβολή 1ου ατόμου. γι' αυτό το εγκατέστησα. Είμαι σίγουρος ότι έχετε αναπτύξει φουλ μεταλλικά τέρατα, τα οποία λυπάμαι που λέω ότι ήταν πολύ δυσάρεστα για να τα διατηρήσω στη συσκευή μου. κρίμα που φαινόταν ωραίο.
Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι καλό, αν οι προγραμματιστές νοιάζονταν για την εξισορρόπηση του matchmaking. Ετοιμαστείτε να χάσετε το χρόνο σας πολεμώντας παίκτες που είναι προφανώς 2 ή 3 φορές το επίπεδο ισχύος σας. Ενημέρωση: Μετά από μερικούς μήνες παιχνιδιού, η έλλειψη ισορροπίας είναι ακόμη πιο εμφανής στα υψηλότερα επίπεδα, όπου οι αγώνες είναι γενικά μονόπλευροι.Δεν γίνονται κλειστά παιχνίδια, η μία ομάδα σαρώνει την άλλη ομάδα με μικρό αγώνα, σχεδόν κάθε φορά.
Από όλα τα παιχνίδια μηχανικής, έχω παίξει αυτό το παιχνίδι περισσότερο. Είναι πραγματικά ότι καλύτερο
Το παιχνίδι είναι γεμάτο ρομπότ και μου αρέσουν τα ρομπότ, είναι ο λόγος που κατέβασα το παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ προκλητικό
Γεια σας, το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα όπλα, χάρτες και ρομπότ, ώστε να έχουμε περισσότερα για να διαλέξουμε. Επίσης, η καθυστέρηση είναι ακόμα κακή στις χαμηλές ρυθμίσεις και υπάρχει κάτι λάθος με το σύστημα στόχευσης όπου μπορώ" t Στόχευσε κάποιο κοντινό μου πρόσωπο ενώ πολεμώ αυτό το άτομο.
Μόνο ένας τρόπος παιχνιδιού και πολύ βαριά πληρωμή για να κερδίσετε. Έπειτα, υπάρχει αυτός ο ένας χάρτης όπου στο τέλος ο εχθρός γίνεται αόρατος (ή ανύπαρκτος) και σκοτώνει κανέναν χωρίς να τον δει κανείς ή ακόμα και να ανάβει το φως επίθεσης για να δείξει από πού προερχόταν. Ο τελευταίος μου αγώνας παρακολούθησα δύο μηχανισμούς να σκάνε από το τίποτα, χωρίς εχθρό, χωρίς πυραύλους, ρουκέτες ή βαλλιστικούς ιχνηθέτες και ξαφνικά ο ίππος μου άρχισε να πέφτει γρήγορα. Με άλλα λόγια... παίξτε αυτό αν θέλετε να σπαταλήσετε χρήματα.
Απολαμβάνω πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Τεράστιοι μηχανικοί που το παλεύουν ισοδυναμεί με καλή διασκέδαση. Μπορεί να είναι λίγο p2w αλλά με πολύ λίγη επένδυση μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Θα μπορούσε να κάνει με μερικές φθηνότερες προσφορές στο κατάστημα για να προσελκύσει μερικούς νέους παίκτες. Αλλά συνολικά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μάχης μηχανικής.
Λατρεύω το παιχνίδι μέχρι την τελευταία ενημέρωση τον Ιούνιο του 2020, κοινή την ίδια στιγμή που έκανα ενημέρωση στο κελί μου και μετά μπορώ να κάνω τα πάντα στο παιχνίδι εκτός από όταν πάω και πατήσω το κουμπί μάχης που λέει "σύνδεση διακομιστή" αναβοσβήνει! αναβοσβήνω! αναβοσβήνω! Δεν μπορώ να ζητήσω από κανέναν προγραμματιστή να μου απαντήσει υποβάλλοντας δύο διαφορετικά παράπονα σχετικά με την κατάσταση της σύνδεσης. αφού δεν είχα καμία απάντηση από τον προγραμματιστή. Το έχω κάνει 20 φορές πριν καν μου απαντήσεις.
Gacha Club Gündelik vrx
Δεν υπάρχει συνομιλία, συντεχνίες ή κίνητρα για να συνεχίσετε να παίζετε. μαντέψτε καλά γραφικά..... Καλά χειριστήρια
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, μου αρέσει πραγματικά το παιχνίδι, αλλά ένα πράγμα που είναι ένα πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι ότι μπορείτε να το κάνετε έτσι ώστε όπως εμείς να μπορούμε να φτιάξουμε τα δικά μας ρομπότ αλλά εκτός από αυτό αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό
Το αγαπημένο μου μηχανικό παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο όμως. Υποστηρίξτε οθόνες με καμπύλες άκρες. Τα περισσότερα τηλέφωνα gaming έχουν κυρτή οθόνη. Το δεύτερο είναι οι τρόποι αντιστοίχισης και παιχνιδιού και τα θέατρα για να διαλέξετε. Μάθετε από τα παιχνίδια PVP όπως τα shooters. Αυτό έχει τη δυνατότητα για 5 αστέρια και να είναι το καλύτερο παιχνίδι μηχανικής.
Οι μηχανικοί είναι καλοί, αλλά θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τελειοποίηση. Το σύστημα pay to play θα ήταν καλύτερο αν υπήρχε η κατάλληλη τεχνική υποστήριξη. Αναμένετε μεγάλη αναμονή για απαντήσεις από την υποστήριξη και γενικά δεν θα κάνετε τίποτα για τα ζητήματα
Πιο διασκεδαστικό από το WR. Ναι αυτά τα δικαιώματα ανέφερα το WR Lol. Το παιχνίδι είναι πολύ πιο ανταποδοτικό με πόρους, τα γραφικά είναι πολύ καλά και το παιχνίδι είναι καλά γυαλισμένο και ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΑ θα βρίσκετε παρόμοιες πτυχές σε αυτό το είδος. Τα κακά σημεία που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι το matchmaking μπορεί να είναι τρομερά μονόπλευρο και ίδιοι παίκτες από προηγούμενο παιχνίδι που μπορούν να σας εστιάσουν. ΠΟΛΥ λόγω της μικρότερης βάσης παικτών. Οι αρχάριοι χρειάζονται καλύτερο, πιο εκλεπτυσμένο σεμινάριο για το πώς να παίξουν το παιχνίδι. Λείπει η υποστήριξη παίκτη και μόνο μία λειτουργία παιχνιδιού.
Robot Warfare: PvP Mech Battle მძაფრსიუჟეტიანი dvkw
καλό παιχνίδι, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να αποφύγεις ή να κρυφτείς από τους πυραύλους. Οι πύραυλοι μπορούν να πυροβολήσουν χωρίς χρόνο επαναφόρτωσης. είναι πολύ ενοχλητικό αν πάρεις πύραυλο γιατί δεν μπορείς να αποφύγεις ή να κρυφτείς. Πρέπει να το διορθώσετε. (δείτε Pixonic War Robot)
Μπορεί να είναι οδυνηρό όταν μόλις ανανεώσατε το ρομπότ σας αμέσως ανατινάζεστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και εθιστικό, οπότε ✌🏼✌🏼✌🏼
Μου αρέσει το παιχνίδι. Γι' αυτό με ενοχλεί να πρέπει να το απεγκαταστήσω. Μετά το lvl 15 ταιριάζεστε με άλλους παίκτες που είτε είναι υπερδύναμοι είτε είστε υποδύναμοι. Ξαφνικά προσγειώνεστε στη ζώνη πτώσης και σκοτώνεστε σχεδόν αμέσως. Προσπαθείς να πυροβολήσεις κάποιον και όλοι φαίνεται να έχουν ενεργειακές ασπίδες για τις οποίες δεν ξέρω καν. Είτε δεν είναι καλό στο να σας κατευθύνει πώς να ενισχύσετε τα ρομπότ σας ώστε να μπορείτε να ανταγωνιστείτε. Ή τοποθετείστε με πολύ πιο ισχυρούς παίκτες ως τροφή.
Για ένα παιχνίδι προσαρμογής, οι συνδυασμοί είναι πολύ περιορισμένοι στο τι συνδέετε στο ρομπότ σας και στο πόσο αναβαθμίσατε το ρομπότ σας. Κάτι που είναι επίσης ελαττωματικό από τη στιγμή που κάποιος αναβάθμισε τα πρώτα ρομπότ, θα είναι ξεπερασμένο επειδή κάποιος πλήρωσε για ένα καλύτερο ρομπότ ή τα ρομπότ υψηλότερου επιπέδου είναι απλά καλύτερα από κάθε άποψη. Η αυτόματη πυροδότηση επίσης μερικές φορές σταματά.
Υπέροχο παιχνίδι! Απλώς ΠΑΡΑΚΑΛΩ μειώστε ελαφρώς το κόστος αγοράς εξαρτημάτων ρομπότ (όπως 130 χρυσά). Ο Μπάτσερ έχει νευριάσει επίσης. Προσθέστε περισσότερο hp στο χασάπη.
Πολύ ευχάριστο από όσο περίμενα. Παίζω πολλά παιχνίδια σε υπολογιστή, κινητό, κονσόλα και από τα πολλά μηχανικά παιχνίδια που έχω δοκιμάσει, αυτό είναι το αγαπημένο μου. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον ανταμοιβές βλέποντας απλώς μια διαφήμιση. Δεν χρειάζεται, αλλά εγώ το κάνω. Δεν πληρώνεται ούτε για να κερδίσεις.
φαίνεται σαν ένα ρομπότ πολέμου, τόσο πολύ που οι χάρτες είναι ίδιοι. Το μόνο που έχει αυτό το παιχνίδι είναι η εναλλαγή πρώτου προσώπου και ελαφρώς καλύτερα γραφικά.
Οι οδηγίες αναφέρουν ότι πρόκειται για παιχνίδι για υπολογιστή καθώς και για Android. Όταν προσπάθησα να το εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου, δεν εγκαταστάθηκε. Έκανα scroll down και διάβασα ότι απαιτεί ANDROID. Έλα, αυτό είναι ένα βασικό σφάλμα κειμένου. Είσαι καλύτερος από αυτό.
Αυτό το παιχνίδι δεν ήταν πάντα τόσο πεινασμένο για χρήματα όσο τώρα. Κέρδιζες χρυσό σε κάθε αγώνα και η πρόοδος ήταν πολύ πιο απλή αν ήσουν αξιοπρεπής παίκτης. Παρόλα αυτά είναι ένα ποιοτικό παιχνίδι.
Μου άρεσε πραγματικά αυτό το παιχνίδι στην αρχή. Ήμουν σε έναν νέο διακομιστή, οπότε όλοι ξεκίνησαν στη 1 και ολοκληρώθηκαν. Τώρα που έχουν περάσει μερικές εβδομάδες, το πλήθος που πληρώνει για τα παιχνίδια έχει μετακινηθεί και υπάρχει μια μικρή ομάδα παικτών που δεν μπορεί να νικηθεί με το να ξοδέψει τόνους χρημάτων. Τώρα, είμαι εντάξει πληρώνω για μια μηνιαία συνδρομή VIP για λίγα δολάρια κάθε μήνα, αλλά δεν πρόκειται να αγοράσω τόνους χρυσού και περιστροφές όπως αυτοί οι πραγματικοί ξοδευτές. Και μου χτυπάνε δυνατά τον πισινό μου. Έχω τελειώσει με αυτό.
Καλό υποκατάστατο για το WWR. Μεγάλη γκάμα ρομπότ και όπλων χωρίς να είναι αδιαχείριστη. Έχετε παίξει για περισσότερους από δύο μήνες κάθε μέρα και προσέξτε κάποια κραυγαλέα προβλήματα παιχνιδιού. 1 ταίρι εκτελείται θλιβερά. Τα παιχνίδια είναι ασβέστιο τις περισσότερες φορές. Θα υπάρχουν 2-3 παίκτες σε μια ομάδα με συνέπεια 3-4 εκατομμύρια ζημιές 12 σκοτώσεις έναντι 1-2 νεότεροι παίκτες συν τα ρομπότ που συντρίβονται. (Έχω πάει και στις δύο πλευρές και είναι βαρετό ή απογοητευτικό) Η σύλληψη 2 σημαιών είναι έναυσμα νίκης αλλά δεν υπάρχει ρεκόρ αριθμού ανά παίκτη.
Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του τύπου μέχρι την τελευταία ενημέρωση. Πρόσθεσαν καλούς χάρτες, αλλά τα νέα ρομπότ προσθέτουν φυσικές ασπίδες και τώρα αόρατα... το ίδιο έκαναν και τα Walking War Robots για να το καταστρέψουν το παιχνίδι. προσθέστε ένα bot, ένα όπλο το μήνα στο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και θα ήταν ένα μεγάλο όνειρο παικτών...αντί για ΟΚ
Το παιχνίδι χρειάζεται κάποια σοβαρή εξισορρόπηση, μεγαλύτερους χάρτες και ίσως μια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του συστήματος επαναφόρτωσης. Τα όπλα μεγάλης εμβέλειας άμεσης βολής είναι άχρηστα, ενώ όλοι οι πύραυλοι όχι μόνο προκαλούν aoe, αλλά έχουν επίσης τεράστια ζημιά από έκρηξη, μετά την οποία μπορούν να συνεχίσουν να πυροβολούν λίγο πιο αργά και να ξαναγεμίζουν μετά από κάθε βολή. Ω, ανέφερα μερικούς από αυτούς να παρακολουθούν στόχους;
Ωραίο παιχνίδι αλλά φρικτό τρομερό ταίριασμα παικτών. Συχνά πρέπει να συμμετέχετε στο τέλος του παιχνιδιού όπου οι αντίπαλοι βρίσκονται ήδη σε θέση, έχοντας σας σε μια ζώνη σκοτώματος ή σας αναγκάζουν να παίξετε αμυντικά. Συχνά σας φέρνουν αντιμέτωπους με πολύ ανεπτυγμένους παίκτες όπου χρησιμοποιείτε απλώς αρχικούς μηχανισμούς. Το χειρότερο είναι να έχεις να αντιμετωπίσεις παίκτες με περισσότερους μηχανισμούς από εσένα. Ένας παίκτης με 3 πιλότους δεν πρέπει ποτέ να κοντράρει έναν που έχει 4 ή περισσότερους πιλότους.
πολύ ωραίο παιχνίδι
1) Είναι ροή εσόδων, παιχνίδι P2W. 2) ΠΟΛΛΕΣ κριτικές αναφέρουν ότι το παιχνίδι έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ικανότητα αντιστοίχισης, ΟΧΙ οι προγραμματιστές ενδιαφέρονται να το διορθώσουν, ότι οι νίντζα της πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιούν αυτήν την κάρτα και την κάρτα του μπαμπά, μεγιστοποιούν και μετά κάνουν "φάρμα" με χαμηλότερο lvl ή παίκτες που δεν είναι p2w. Όλα αλήθεια, από την εμπειρία μου. 3) Με όπλα επιπέδου 4-5 mech και 4-5 lvl, ΘΑ αντιμετωπίσετε μηχανικούς φαντασμάτων, με ατελείωτη ικανότητα άλματος. Ενεργειακά όπλα που αγνοούν τις ασπίδες και το God lvl βεληνεκές. Η συμβουλή μου? Ξοδέψτε ZERO $$, παίξτε μέχρι υπερβολικά ένα PIA και μετά διαγράψτε. Αν το folk delete, ίσως οι Devs διορθώσουν
Αξιοπρεπή, κατώτερα γραφικά, και μόνο μία λειτουργία παιχνιδιού... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΕ! Το matchmaking είναι αυτό που σκότωσε αυτό το παιχνίδι για μένα, ειλικρινά, διορθώστε το και μπορεί να έχετε μια ευκαιρία σε αυτήν την πολύ αφοσιωμένη και πολύ κρίσιμη κοινότητα παιχνιδιών bot. Εννοώ, προφανώς ανταγωνίζεσαι το WR, οπότε κάνε καλύτερα. Εάν δεν ήσασταν άπληστοι, στοιχηματίζω ότι θα υπήρχε μια μετανάστευση από τον ανταγωνισμό σας. Φτιάξτε ένα παιχνίδι για παίκτες και μην κερδίσετε για μια φορά. Έχουμε βαρεθεί να μας ζητούν 100 $ κάθε 5 λεπτά από κάποιο digi-bum.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. Το σφάλμα ελεύθερου σκοπευτή εξακολουθεί να είναι ενεργό μετά από ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν έχουν χρόνο επαναφόρτωσης. Το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί. Άλλα ζητήματα: Οι χάρτες είναι πολύ μικροί. Το εξώφυλλο είναι πολύ κοντό. Οι παίκτες δεν μπορούν να κοιτάξουν ψηλά για να δουν τους εχθρούς που πέφτουν. Μπορείτε να πυροβολήσετε μόνο όλα τα όπλα ταυτόχρονα. Μου άρεσε η ρευστότητα και οι μηχανισμοί του παιχνιδιού στην αρχή, αλλά αυτά τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα για να τα αγνοήσω.
The Good: Το παιχνίδι είναι εντάξει και ευχάριστο. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να αποκτήσετε καλά αντικείμενα, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος, ωστόσο, τόσο πολύ όσο ένα άλλο παιχνίδι ρομπότ που έπαιξα, το οποίο χρειάστηκε για πάντα για να αποκτήσετε οτιδήποτε καλό, πράγμα που σήμαινε ότι ξοδεύετε χρήματα για να μπορέσετε να ανταγωνιστείτε. Το κακό: Μακάρι να μπορείτε να βλέπετε ονόματα παικτών σε bots και να θέλετε να μπορείτε να φτιάξετε ομάδες ή ομάδες. The Ugly: Μερικές φορές το παιχνίδι με πέφτει ή παγώνει πριν πάω σε έναν αγώνα και μπορώ μόνο να παρακολουθήσω. Γενικά είναι υπέροχο, δοκιμάστε το.